Gary Vaynerchuk kommer till Stockholm 5 maj

Hurra för Sarah på Nordic eCommerse Knowledge som lyckats få hit Gary Vaynerchuk till Nordic eCommerse Summit  5 maj 2011.

Han skulle inte besöka Scandinavien varken 2010 eller 2011 enligt NoLingo men som sagt var, Sarah lyckades övertala honom att komma och inspirera oss alla.

Missa inte detta unika tillfälle utan boka in den 5 Maj i kalendern. Vi är tillsammans med Klarna och Wipcore sammarbetspartner till Nordic eCommerse Knowledge  och vill ni redan nu anmäla er till eventet så går ni in här

Next post »

3 kommentarerKommentera →

 1. Vad glad jag blev när jag läste detta!
  Kristian Hagset gav mig privilegiet att kontakta Gary. Lena Nilsen bevakade min mail och såg till att jag svarade snabbt när jag inte var på plats och Mattias Ekestena var den första att hurra när jag fick det positiva svaret. Så vi var några involverade.
  Nu finns loggan uppe!

 2. Hej Arne (& Sarah?),
  Jag hade nöjet att träffa Gary V här i Orange County igår och han sade sig vara mycket nöjd med besöket i Sverige. Så till den grad att han hoppades kunna tillbringa ännu mera tid i Sverige nästa år, bara så att ni vet!
  Mvh,
  Niklas

 1. Tweets that mention Gary Vaynerchuk kommer till Stockholm 5 maj | E-handelsbloggen -- Topsy.com

Kommentera