E-handelsfest i San Diego

Som jag och många andra har väntat! Ett helt år sedan vi, jag och Christian Zanders var på Internet Retailer i Chicago.

Nu är det dags för årets Internet Retailer Conference, denna gång i San Diego. En hel vecka fylld av allt man kan tänka sig om e-handel på toppnivå. Både jag och Jetshop kommer att blogga härifrån varje dag. Ni kan också följa konferensen via Twitter #IRCE2011

Det är ett digert program och mycket vi vill lyssna på. Imorgon, tisdag, kommer jag mestadels att besöka utställningshallen, vi har  en egen monter där vi marknadsför Direct Links tjänster och  Norden som en stor potentiell marknad för amerikanarna.

På Tisdag blir det att sitta på konferensen hela långa dagen, har väldigt höga förväntningar på föreläsningen av ebay Inc. med tanke på hur de nu mobiliserar med förvärv på förvärv senast Magento. Ni kan läsa mer om den affären här.

Att det är Multichannel som gäller råder ingen tvekan om.Läs Jetshops CEO Christians kanoninlägg här från sina/våra upplevelser från San Diego idag måndag. När ni läser och ser kortet från taxiresan så skulle ni ha sett oss Ha Ha, det måste ha varit en syn det. Market har skrivit om denna betalmöjlighet

Det här är Tracy på Roadrunnersports.

Jag säger bara; Vilken service!

Tracy tog mig i hand frågade vad jag hette och talade om vad hon hette. Tänk om något sådant skulle hända i en svensk butik?  Hur välkomnade är våra webbutiker?  Det är precis som Christian skriver: ”Kanalkonflikter existerar inte” men de är väldigt noga att inte spilla krut på någon som inte vill handla.

Och kolla in www.specialtyproduce.com som vi bara råkade se när vi gick gatan fram. En liten lokal ”service provider” till restauranger här i San Diego.  B-B som har tagit till sig mycket från B-C. Detta vill jag se även hos oss.

Så, imorgon är vi superladdade, det är bara för er att som Christian uttryckte det idag. Ta en ”uppesittarkväll” denna vecka, följ Konferensen via våra bloggar eller #IRCE2011

Kommentera