Tävling: Bästa Julskyltningen

Den 17 november var det Distanshandelsdagen i Borås. Den hitills absolut bästa Distanshandelsdagen jag varit på. Det kändes redan på morgonen att det skulle bli något alldeles extra. Alla kunder, alla utställare var på topp. Så ni som inte dök upp i år kom dit den 15 november 2012, jag lovar att ni inte ångrar er.

Konferensprogrammet med Ola Wenström som moderator gick inte heller av för hackor. Min personliga favorit blev Lottie Knutsson från Fritidsresor. Vilken naturbegåvning och hon bjöd frikostigt på siffror mm.

Även jag själv tillsammans med Jimi Wikman och Mattias Pihlström äntrade scenen för bedömning av 6 olika sajter, det blev mycket uppskattat av många och jag hoppas vi kan komma tillbaka nästa år med ett ännu mer utvecklat koncept för detta.

Jimi Wikman in action i Borås.

Här har vi Mattias som med en rejäl såg gav konstruktiv kritik.

och jag själv som tog det hela på stort allvar:)

Eftersom våra bedömningar kändes så uppskattade tänkte vi att vi skulle fortsätta på temat och den som triggade igång mig var Lars Svensson på Gymgrossisten som mejlade mig och frågade vad jag tyckte om deras Julskyltning.

Så raskt ringde jag Jimi och Mathias om de var på och självklart var de det.

Ok, vad är det som gäller?

Nominera den webbutik ni anser har den bästa julskyltningen.

Kopiera en länk till butiken och skicka in till mig via kommentarsfältet. Det är helt ok att framhäva sin egen butik.

Varje fredag fram till och med den 19 december kommer vi att presentera en webbutik som utifrån våra kriterier har gjort ett bra jobb och den 20 december presenterar vi vinnaren som kommer att få den Julklapp jag här håller i händerna med hemligt innehåll.

Så sätt igång och nominera era egnas eller andras webbutiker. Sprid gärna denna bloggpost så vi liksom ni får fullt upp att göra fram till Jul.

8 kommentarerKommentera →

 1. Vårt bidrag

 2. David

   /  28 november, 2011

  Jag tycker shirtstore.se har gjort det bra. Grym sida för julklappstips också.
  http://www.shirtstore.se/julklappar-i-91.aspx

 3. arne

   /  29 november, 2011

  http://www.bokus.se inlämnat av Pia Johansson

 4. Jag tycker att husmodern gjort en klassisk skyltning utan och fått fram julstämning trots att de säkerligen lagt små resurser på det hela

 5. http://www.interiora.se har snygg julbakgrund och en liten tävlig, om julklappsrim, där man kan vinna fina priser. Egen site dock, så jag gillar den extra mycket.

 6. Jag tycker att Glitter (http://www.glitter.se/) gör ett bra jobb; har en stilren sida, de julskyltar och även passar på att engagerar sina besökare. Ett exempel på det är deras ”Skriv en önskelista”. Bra sätt att marknadsföra sina produkter i julhandeln! (:

 7. jag vill ju nominera mitt försök till skyltning, http://www.swecat.com
  tyvärr fick jag lägga tiden på annat mitt i det hela, så av min uttänkta plan blidde det bara kvar en tummetott…så här är ett exempel på julskyltning med mycket små medel 🙂

 8. Latt meg inspirere litt av denne konkurransen og sett litt på hvordan de viktigste nettbutikkene i Norge ser ut nå før jul: http://t.co/9mHEWgNw
  Noen har virkelig pyntet til jul, mens andre ser ut til å ha glemt julen helt. 🙂

Kommentera