e-jul tävling

 

 

Fullt ös hos alla e-handlare, precis som det ska vara och jag ser med tillförsikt fram mot ännu en rekordjul.

Men för att det ska bli det krävs det att vi konsumenter känner att vi får en shoppingupplevelse som är större än bara bekvämligheten och att slippa trängseln ute i köpcentrum och i den så kallade stadskärnan.

Det krävs bland annat attityd.

Petter har attityd så det räcker och blir över när han retar gallfeber på oss svenskar

Jag älskar att se Petter staka, utan honom skulle skidtävlingarna på TV inte engagera mig lika mycket. Det är lika hos er handlare, utan attityd och att ni inte ger mig visshet om att ni älskar mig som kund så  handlar jag av någon som kan ge mig det.

 Självklart gäller det inte bara er själva,  det vilar ett stort ansvar på oss som levererar alla produkter och tjänster till er butik, vi måste alla se till helheten och ha ”rätt attityd”.

Ingen tvivlar väl hellre längre på att sociala media har en stor betydelse för köpupplevelsen och konverteringen, inte minst alla bilder som laddas upp överallt och som gör att vi blir sugna att handla.

Jag vet ju att ni sliter som galärslavar för att leverera alla beställningar som kommer in nu och varför inte ladda upp ett foto på era paket här och få chansen att vinna fina priser av den enormt subjektiva juryn (jag själv).

Spelar ingen roll om ni är konsument som fått ett paket eller om ni är en handlare som skickar paket.

Skicka in ett kort som andas attityd, kreativitet, kundupplevelse till:

arne.b.andersson@posten.se 

Eller ladda upp det på ehandlarens bästa vän på facebook eller på Twitter Arnepaposten #Arnesjul

En poäng för varje kort men… skickar ni in det som ett Riktigt vykort  får ni 2 poäng för varje kort.

Då ska ni skicka in det till Arne Andersson Posten Logistik 105 00 Stockholm

Ett hemligt paket fylld med överraskningar är priset till bästa bilden som måste vara mig tillhanda senast den 22 december.( Sista dagen vi delar ut brev och paket innan Julafton) .   

Nedan ser ni Sonja, vår kundtjänstchef med vinnarpaketet i famnen) 

Vinnaren koras i mellandagarna.

 Lycka till.

 Ps Den här bilden fick jag av Fredrik Lennström på Klarna idag på mejl, den innehåller en väska som han beställt. Det andas inte Attityd och Kreativitet 🙂

 

 

« Previous post

Kommentera