IRCE Chicago E-handelskonferens

Konferenserna avlöser varandra, men nu är det slutspurt. Idag startar IRCE i Chicago med en preconference som behandlar teknik och en hel dag om Amazon. Amazon själva är inte där utan dagen handlar om hur man ska arbeta med Amazon.

Jag har valt att inte vara med idag utan förbereder mig på morgondagen då själva huvudkonferensen startar.

Däremot finns det andra som är superintresserade av den här dagen och säkerligen suger i sig allt som sägs.

Här nedan två av dessa. Sebastian Heimfors och Ann Silfverhielm från Blocket. De skickade nyss mig den här bilden på sig själva.

 

Jag har inte riktigt fått kläm på hur många svenskar som är här men en som jag säkert vet är här är Patrik Müller från DIBS.

Vi kommer att förse er med spaningar varje dag från konferensen. Igår tog vi en avstickare till Detroit och intervjuade Eoin Comerford som är CEO på Moosejaw. Vi fick även en rejäl rundvandring där vi filmade och tog många kort.

Vi kommer att presentera det besöket på vårt ehandelsforum 5 september i Göteborg. En riktigt stor upplevelse att få träffa Moosejaw som är en favorit och som jag vet många andra är nyfikna på.

Här är ett par bilder från besöket.

Patrik och Eoin på hans spartanska kontor utan fönster mm.

De kallar sig själva för Moosejaw Madness, inte utan anledning.

Interiörbild. Eoin kallade dem själva för lean and mean, vi kommer att förklara vad han menar  på ehandelsforum.

Men tänk vad världen är liten. Taxichauffören som körde oss från flygplatsen i Detroit var svensk och hans dotter Awa Santesson vann X factor 2012.

Han var även så vänlig att han hämtade oss också och körde oss tillbaka till flygplatsen. Kanontrevlig kille som åker till Sverige och hälsar på sin dotter den 12 juni.

Ok det här var allt för idag. Återkommer imorgon

« Previous post

Kommentera