E-handelsspaning del två

E-handelsåret 2013 till ända och vi ser med tillförsikt fram mot 2014.

Den 18 december samlade jag några trevliga vänner från olika delar inom e-handel för att göra en spaning på ur e-handeln kommer att utvecklas under 2014. Vi hade så trevligt och mycket att säga att vi beslutade att dela upp filmen i två delar. Den första delen kan ni titta på  om ni klickar på länken i min förra bloggpost och den längre andra filmen kan ni titta på här.

Ni glömmer väl inte att anmäla er till Distanshandelsdagen i Borås den 30januari? 

Vi kommer att för första gången släppa en Europeisk e-handelsrapport som presenteras av mig under rubriken:

En europeisk marknad i kraftig tillväxt

Den europeiska e-handelns kraftiga tillväxt de senaste åren har gjort att nätet i dag är en naturlig plats för många européer att handla på.  Ökad nyfikenhet tillsammans med jakten på bra erbjudanden och på unika produkter gör också att européerna handlar mer och mer från utländska sajter. Arne B Andersson presenterar Postnords nya rapport ”E-handeln Europa” .

Något ni inte får missa.

PostNords VD och koncernchef Håkan Ericsson kommer att tala från Stora Scenen.

Hakan_Ericsson_H

Värdeskapande för e-handlare

Håkan Ericsson, VD och koncernchef på PostNord, talar om hur koncernen nu positionerar sig för att möta framtidens utmaningar för e-handeln– som sträcker sig längre än enbart effektiv paketdistribution och smidiga returlösningar. Värdeskapande för kunderna, stora som små, innebär idag också att hjälpa dem hantera en alltjämt ökande global efterfrågan, kommunicera mer effektivt med sina respektive kunder och skapa relevanta lager- och fulfilmentlösningar. Resan från att vara en renodlad post- och logistikaktör till att bli detaljhandelns bästa vän har bara börjat.

Jag hoppas vi ses i Borås den 30 januari.

« Previous post

Kommentera