Blogg100 2014

 

blogg100-logotype-300x256

I morse såg jag på twitter att Blogg100 startar idag och tänkte  hänga på i år men ger inga garantier att jag orkar hålla ut att blogga 100 dagar i rad, jag är mer fan av kvalité före kvantitet men det är en kul grej för att uppmärksamma och synliggöra bloggare och blogginlägg.

Vad ska jag blogga om 100 dagar? För några år sedan bloggade jag om en arbetsvecka på Loggenbloggen och tänker försöka göra ett blogginlägg om dagen hur det är att vara E-handelsspecialist på Postnord.

I mitt jobb är det superviktigt att hela tiden hänga med vad som händer inom E-handel/retail mm och det slutar inte kl 5 må-fr, för mig har det nästan blivit en livsstil att hela tiden hålla mig a´jour.

Idag har det inte blivit så mycket mer än att lyssna på senaste avsnittet av Digitalpodden när jag var ute och sprang och läst Dagens Industri på Petrus bageri  när jag handlade frukostbröd, mycket av omvärldsbevakningen kan göras samtidigt med andra saker så det känns sällan som en belastning.

Annars känns det här lördagen väldigt vanlig förutom att jag fortfarande har sviter av osedvanligt svår tandvärk i veckan.

tandvärk

« Previous post
Next post »

Kommentera