Content Marketing #Blogg100 nr3

Idag är det fullt fokus på morgondagens presentation av #ebarometern årsrapport för 2013. Kom ihåg att följa # på twitter. 190 gäster kommer hit, vi känner oss väl förberedda och stolta över den gedigna rapport som vi tagit fram.

Har också som brukligt är varje morgon gått igenom min mejllåda i vilken mycket smått och gott döljer sig. Jag brukar spara saker för att titta på senare och idag tittade jag på den här inspelningen om content marketing.

Ca 10 minuter in i videon presenteras 10 budord för content marketing som jag tycker är viktiga att fundera hur vi alla kan jobba med. Generellt så finns det väldigt mycket att göra för oss alla när det gäller att sy ihop våra olika marknadsföringskanaler på ett smartare sätt och som skapar intresse och engagememang för våra företag, varumärken och tjänster/produkter.

 

« Previous post

Kommentera