E-handelsvardag #blogg100 nr5

Idag en helt vanlig dag i en e-handelsspecialist värld på Postnord.

Så här dagen efter släppet av årsrapporten 2013 är man ganska nyfiken på hur mycket mediauppmärksamhet vi fick,  med de verktyg vi har så får jag snabbt en bra överblick  måste säga att vi fick en bra spridning och att de flesta dagstidningar och branschpress skrivit en hel del.

Den 13/3 ska jag hålla en förelsäning om e-handel på den här förpackningskonferensen i Karlstad så från och till under dagen har jag ägnat tid till att göra bilderna till det jag ska prata om. Jag håller väldigt många föreläsningar och tycker det är det roligaste som finns att stå på scen men en del tror att jag har världens glassigaste jobb som ”bara” är ute och pratar 🙂

Jag kan för de som tror det säga att jag har världens glassigaste jobb, men…  det krävs mycket förberedelser också, varje föreläsning är en ny föreställning med ny målgrupp med sina speciella förväntningar och jag tycker det är superviktigt att leverera och helst överträffa målgruppens förväntningar.

Jag har även träffat en jättetrevlig och ambitiös entreprenör med en av de bästa affärsideér jag hört och sett på länge. Har skrivit på sekretessförbindelse, förhoppningsvis kommer jag framöver att kunna berätta om det.

Ett par journalister har ringt en från Västerbottenskuriren och en annan som skriver i mässtidningen inför E-commerce konferens i Kista 1-2 april

Flera intressanta mötesförfrågningar från lite olika typer av retailföretag, gärna möte under mars men det är proppfullt så nu är det maj som gäller.

Emellan detta ett intressant möte med en kollega kring vår satsning på Ecommerce i hela norden.

Hoppsan glömde nästan bort min engelsk lektion som jag har varje vecka med Jeremy Frére-Gilchrist, en riktigt brittisk gentleman.

Det mesta i dagens blogginlägg blev värdelöst vetande men imorgon är det ny dag och nya möjligeter. Det ser jag fram mot. Nu är det dags att fortsätta fila på min emballageföreläsning. Ajöss!

 

 

Kommentera