E-handel till Norge och mycket mer #blogg100 nr6

Idag har det varit fullt ös med massor av ”möten”, det blir lätt det i en stor organisation där flera olika funktioner ofta är beroende av varandra för att det ska bli bra lösningar som kommer ut på marknaden.

Kl 08.00 startade vi med ett projektmöte inför Nordic eCommerce Summit. Tillsammans med Klarna är vi huvudpartners och det gäller att vi gör något riktigt bra så både vi och besökarna får ROI. Idag tog vi några beslut om själva montern och sen fick vi fram ett par riktigt bra ideér som vi ska gå vidare med.

Talade med Sarah Wittbom på Nes senare i eftermiddag som meddelande att de fått klart med en riktigt spännande talare, så om ni inte gjort det boka plats redan nu.

Efter detta möte raskt vidare till möte med Mimmi från Business Sweden

image001

kring vad som gäller kring e-handel till Norge, det är inte lätt och det finns många fallgropar och flera olika alternativ på hur man ska gå tillväga,  jag tror och hoppas vi ska kunna paketera det på ett bra sätt och underlätta för er som vill satsa på att sälja till Norge. Men ni får lov att kalkylera in en högre cost, både internt och externt, uppskattningsvis 5-10 % högre än på er hemmamarknad tror jag inte är en alltför vild gissning.

Sen ett mycket trevligt möte med Maria Frändegård som bara jobbat på PostNord en vecka. Maria ska jobba som Communications Advisor och vi kommer  att ha mycket med varandra att göra framöver.

Välkommen till PostNord Maria.

3f9b6d8

Som avslutning idag måste jag dela med mig av den artikeln :

Amazon’s War On The House Of Otto, Germany’s $18 Billion Family

Kommentera