Ehandelsstaden Borås 17 september

E-handelsforum 2015 #eforum15

Våren 2014 var jag inbjuden som föreläsare av Ehandelsstaden i Borås. Lokalen var fullpackad av nyfikna och engagerade handlare från regionen. Borås tidning med reportern Valdemar Lönnroth (som gjorde sin första dag på tidningen) var där med fotograf Magnus Pettersson.

unnamed

Publiken var så intresserad att jag blev mer och mer inspirerad när jag kände gensvaret, så plötsligt fick jag för mig att utlova att vi 2015 skulle hålla Postnords E-handelsforum i Borås, postordermeckat i Sverige som så lyckosamt har  omtransformerat sig till Ehandelsmeckat plus en hel del annan verksamhet som exempelvis Siir med Malin Sundström i spetsen (som för övrigt bloggar om flitigt om retail) , Textilefashion, Marketplace, Borås Borås, Viskan, Pulsen, Centiro, Proflow med flera.

Förankrat på hemmaplan hade jag inte gjort och nu hade jag plötsligt lovat hela Borås en stor e-handelskonferens. Jag var på första sidan i Borås tidning plus ett helt uppslag i tidningen. Trots att jag jobbat med handel och Postorder i snart 20 år så gick det först då upp för mig hur otroligt stort och viktigt den här näringen är för hela regionen.

Sagt och gjort, förankringen var inga problem och sen dess så har vi jobbat på med att få till en bra konferens med högt kunskapsvärde.

Temat för konferensen är:

Konsumentmakt och ökad internationell konkurrens

Vad kan vi lära av Storbritannien?

Skärmavbild 2015-08-28 kl. 12.24.02

 

Vi har hela vägen haft ett jättebra samarbete med alla inblandade  i Borås, (trots att jag ibland tror de undrat vad vi håller på med när det kanske dröjt med återkoppling från vår sida 🙂 , men det kan jag lova,  sedan den dagen jag lovade detta så har det ständigt funnits i mitt huvud, vi har stött och blött på upplägg, talare mm och nu snart är det äntligen dags!

Jag känner att det förväntansfulla lite nervösa pirret i magen börjar komma.

Vi har ändrat vårt upplägg några gånger men nu tycker vi att programmet sitter som en handske.

Förutom ett mycket starkt startfält av talare är vi speciellt stolta över är den panel vi lyckats få till. Jag själv har suttit i otaliga paneler och flera gånger blivit kallade (med rätta)”Gubbhylla”

Men nu djäklar har vi en helkvinnlig, hyperproffsig panel som kommer att vara väldigt aktiv hela dagen. Vilka är det frågar ni säkert?

Jo, inte mindre än:

Jenny_0721-1

Jenny Vesterlund ehandelschef på Kicks

Skärmavbild 2015-08-28 kl. 10.02.52

Sara Öhman Digital Marknadsföringskonsult

Skärmavbild 2015-08-28 kl. 10.01.59

Catrin Folkesson Chef nya marknader på Clas Ohlson

Avslutningsvis toppar vi panelen med Therese Hillman CEO Gymgrossisten som är med när ovanstående  sammanfattar dagen.

Skärmavbild 2015-08-28 kl. 10.03.47

Det blir för långt att presentera alla talare men klicka här så kan ni läsa mer om alla talarna.

Vi har även diskuterat vem som ska moderera dagen och nu har vi hittat en person som passar in väldigt bra på hela branschen.

Entreprenör, kunnig, innovativ, alltid beredd att dela med sig, hyfsat ung:) och inte minst väldigt, väldig trevlig. Ingen mindre än:

Anton Johansson

Skärmavbild 2015-08-28 kl. 10.30.26

Har ni inte lyssnat på Antons populära ehandelspodd så är det hög tid.

Och sist men inte det minst, vår kommunikationschef Per Ljungberg kommer under dagen att presentera Ebarometern för Q2 2015

Fokus kommer att ligga på tillväxt, branschutveckling, utlandshandel och Omnikanalindex. den här konferensen vill jag inte för allt i livet inte missa! Var anmäler jag mig? Det gör ni här.

Inte mer att säga än Varmt välkomna till Åhaga 17 september i Borås.

Skärmavbild 2015-08-28 kl. 12.14.04

 

 

 

 

 

 

 

Vi har lyckats knyta ytterligare några starka e-handelsprofiler till Postnords Ehandelsforum 17 september.

Kommentera