Miss Hosting – Läs vårt omdöme & recension

Miss Hosting är ett svenskägt webbhotell som är väletablerat på den nordiska marknaden.

De har ett brututbud utav hostingtjänster, där du kan hyra både webbhotell men även dedikerade servrar, även kallat VPS.

I denna recension kan du läsa allt om Miss Hosting webbhotell, vilka paket dem erbjuder samt vårt omdöme om deras tjänst!

PROVA FRÅN 9kr/Månad
Miss hosting webbhotell

Om Miss Hosting

Miss Hosting är ett svenskt webbhotell som grundades år 2014 och som har sitt huvudkontor i Sverige men också lokalkontor i ett flertal länder runt om i världen. Miss Hosting vänder sig till både privatpersoner som företag.

Webbhotellet är specialister på att hitta effektiva webblösningar för små och medelstora företag som vill göra affärer på Internet men erbjuder också lösningar för stora företag och organisationer.

Miss Hosting kan erbjuda ett flertal olika webbhotellpaket med ett stort utbud av webbverktyg i olika prisklasser men också domäner, dedikerade servrar och VPS.


Webbhotellspaket

Miss Hosting har tre olika webbhotellpaket man kan välja mellan som är anpassade för olika kategorier av webblösningar och som passar de allra flesta.

Om man inte hittar det webbhotellpaket som uppfyller ens önskemål kan man även få hjälp av Miss Hosting att specialdesigna en webblösning för sin Internetsatsning.

Basic

Detta är ett paket som främst vänder sig till privatpersoner, bloggare och det lilla företaget som vill ha en närvaro på internet och som själv enkelt vill kunna administrera sin sida.

Trots sitt låga pris innehåller paket mer än man både kan förvänta sig och sannolikt behöver ha. Ett perfekt startpaket för den som vill finnas på nätet.

Specifikationer webbhotellspaket Basic
 Hårddiskutrymme:  100 GB
 Antal hemsidor:   1
 Antal domäner:   1
 Antal databaser:  1
 Hemsideprogram:  Ja, SiteBuilder
 Ingår wordpress:  Ja
 E-postkonton:  Obegränsat
 Trafikmängd:  Obegränsat, 1GB/s anslutning
 Serverprestanda: 1 CPU, 512 MB Ram
 Backup:  Ja
 Pris:  Från 9kr per månad

Professional

Med Webbhotellpaketet Professional kan företag erhålla ett kraftfull paket som har bra prestanda och mycket utrymme vilket gör det möjligt att driva flera hemsidor men även e-butik och andra webbsystem. Med detta paket erhåller man också ett valfritt domännamn kostnadsfritt.

Specifikationer webbhotellspaket Professional
 Hårddiskutrymme:  250 GB
 Antal hemsidor:   10
 Antal domäner:   Obegränsat
 Antal databaser:  10
 Hemsideprogram:  Ja, SiteBuilder
 Ingår wordpress:  Ja
 E-postkonton:  Obegränsat
 Trafikmängd:  Obegränsat, 1GB/s anslutning
 Serverprestanda: 1 CPU, 768 MB Ram
 Backup:  Ja
 Pris:  Från 19kr per månad

Ultimate

Detta paket vänder sig till professionella hemsidebyggare, agenturer, större företag och organisationer som behöver både prestanda men också tillgång till utökade resurser.

Med detta webbhotellpaket kan man driva många hemsidor, webbapplikationer och kritiska affärssystem. Även i detta webbhotellpaket ingår ett domännamn gratis.

Specifikationer webbhotellspaket Ultimate
 Hårddiskutrymme:  Obegränsat
 Antal hemsidor:   Obegränsat
 Antal domäner:   Obegränsat
 Antal databaser:  Obegränsat
 Hemsideprogram:  Ja, SiteBuilder + E-shop + SEO-verktyg
 Ingår wordpress:  Ja
 E-postkonton:  Obegränsat
 Trafikmängd:  Obegränsat, 10GB/s anslutning
 Serverprestanda: 2 CPU, 2 GB Ram
 Backup:  Ja
 Pris:  Från 29kr per månad

Support & kundtjänst

I samtliga webbhotellpaket ingår kostnadsfri support 24 timmar per dygn, varje dag på året. Miss Hostings kundtjänst står också redo att hjälpa till att hitta den bästa webblösningen för varje kund. Man kan komma i kontakt med supporten per e-post eller via livechatt på hemsidan dygnet runt.

Livechatten har svensktalade personal tillgänglig mellan klockan 8.00 – 24.00, övriga tider finns endast engelskspråkig supportpersonal. Man kan också kontakta supporter per telefon under alla helgfria vardagar mellan klockan 8.00 – 17.00.

Det finns en FAQ på Miss Hostings hemsida där man kan finna svar på alla de vanliga frågorna. Man kan också registrera ett supportärende direkt på hemsidan.

Sammanfattning & omdöme

Miss Hosting är ett mycket kompetent webbhotell som kan erbjuda mycket generösa webbhotellpaket till låga priser. Här kan både privatpersoner, småföretagare men också stora företag och organisation finna lämpliga webbhotellpaket för hela företagets webbsatsningar för bara några 10-tals kronor per månad.

Support är i världsklassen och finns alltid tillgänglig. Miss Hosting kan också erbjuda företag och privatpersoner VPS eller dedikerade servrar vilket innebär att möjligheterna att bygga stora webbplatser är oändliga.